Login firme   Inregistrare Firma
Renteaza.com

 

Firma Inchirieri Auto Timisoara – Renteaza.com

 

REZERVA ONLINE SAU CONTACTATI

– 0749.540.954 

Garantam cel mai bun raport calitate - pret la inchirieri masini

Rent a car Timisoara, inchirieri auto cu livrare gratuita in Aeroportul Traian Vuia (TSR)

 

 • Oferim un serviciu de inchirieri auto, rent a car Timisoara, bazat pe transparenta si flexibilitate, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit.
 • Inchirieri masini ieftine preturi de la 16 €/zi, toate taxele incluse, rezerva online o masina sau contactati – 0749540954 .
 • Renteaza.com este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica.
inchirieri-auto-aeroport-timisoara

Renteaza.com – inchirieri auto Timisoara – siguranta si confort

 

 • Cel mai simplu mod de a descoperi Timisoara si imprejurimile sale, este cu siguranta la bordul unei masini.
 • Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirierea unui autoturism in Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa obtine siguranta si confortul de care aveti nevoie.
 • Gama noastra de inchirieri auto include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. Daca intr-adevar gasiti dificultate in alegerea masini dorite, nu ezitati sa ne contactati la – 0749540954 – si echipa noastra va poate ajuta in vederea alegerii potrivite.

Cerinte esentiale pentru inchirierea unui autoturism in Timisoara

 

 1. Varsta minima 21 ani
 2. Carte de identitate sau pasaport
 3. Permis de conducere valabil cu vechime de minim un an

Cum primesti masina

Z

asigurare + rovinieta gratis

Z

livrare masina gratuita

Z

kilometri nelimitati

Z

fara card de credit

Z

asistenta rutiera 24 / 24

Z

anvelope de sezon

Z

fara costuri ascunse

Z

masina curata

Z

plinul rezervorului

Recomandarile noastre pentru inchirieri masini in Timisoara

 • Inainte de a face o rezervare, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, asigurati-va ca aveti toate cerintele si verificati ceea ce este inclus in pretul total.
 • Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta).
 • Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, a-ti verificat numarul de telefon, precum si procedurile de urmat in caz de accident sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.
 • Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati.
 • Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la nivel stabilit de combustibil stabilit, gol, plin, sau la acelasi nivel la care a retras masina.
 • Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Rezervari rent a car Timisoara 0749.540.954

Rezerva Acum o Masina

Articole relationate pentru inchirieri masini

Rent a car Timisoara aeroport

Suntem o firma inovatoare de Rent a car in Timisoara Aeroport la un pret accesibil si cu servicii de neegalat. Oferim un serviciu de rent a car – inchirieri masini din Timisoara Aeroport bazat pe transparenta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Suntem raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica. rezerva onlinedetalii preturi conditii de...

Rent a car Arad ieftin

Suntem o firma inovatoare de Rent a car in Arad la un pret accesibil si cu servicii de neegalat. Oferim un serviciu de Rent a car ieftin in Arad bazat pe transparenta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Suntem raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica. rezerva onlinedetalii preturi conditii de...

Rent a car Timisoara ieftin

Suntem o firma inovatoare de Rent a car in timisoara la un pret accesibil si cu servicii de neegalat. Oferim un serviciu de rent a car ieftin din Timisoara bazat pe transparenta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Suntem raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica. rezerva onlinedetalii preturi conditii de...

Masini de Inchiriat Aeroport Timisoara

Suntem o firma inovatoare de inchiriat masini in Aeroportul din Timisoara la un pret accesibil si cu servicii de neegalat. Oferim un serviciu de rent a car – masini de inchiriat din Aeroport Timisoara bazat pe transparenta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Suntem raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica. rezerva onlinedetalii preturi conditii de...

Inchirieri Auto Aeroport Timisoara

Suntem o firma inovatoare de inchirieri auto in Timisoara Aeroport la un pret accesibil si cu servicii de neegalat. Oferim un serviciu de rent a car – inchirieri auto din Aeroport Timisoara bazat pe transparenta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Suntem raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica. rezerva onlinedetalii preturi conditii de...

Inchirieri Masini Timisoara

Suntem o firma inovatoare de inchirieri masini in Timisoara la un pret accesibil si cu servicii de neegalat. Oferim un serviciu de rent a car – inchirieri masini ieftin bazat pe transparenta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Suntem raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica. rezerva onlinedetalii preturi conditii de...

Opinii Inchirieri Auto

 

Ciao Lara, vado speso a Timisoara e noleggio sempre con la società di renteaza.com, loro non chiedono la carta di credito e sopratutto parlano benissimo l’italiano. Ti lascio il link per sicurezza renteaza.com/project/noleggio-auto-timisoara/. Saluti, e farmi sapere per la prossima volta quando andrai.

 

Razwy, Milano

 

In cautarea unei firme de inchirieri auto in Timisoara, am aflat despre Renteaza.com. A fost usor, rapid, eficient, o experienta noua. Recomand!

Antonia, Timisoara

 

Ciao a tutti, se volete noleggiare un auto low cost in Romania a Bucarest o Timsoara, anche senza carta di credito, ho prenotato sempre su questo sito renteaza.com. Noleggio sicuro e transparente, lo staff di questa azienda parla bene l’italiano. Ciao a tutti, Michele.

Michele, Roma

Inchirieri Auto Timisoara - Renteaza.com
 
cel mai bun pret de inchirieri auto · cel mai mic tarif · inchirieri masini ieftine · inchirieri chevrolet cruze · rent a car low cost dacia logan · masini de inchiriat ford fiesta · inchiriere